Cadı Alımları
+2
Rabel Xyre
Victoria Huffington
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Cadı Alımları
Formu doldurup bu başlığa yollamadan önce, kurguyu okumanız tavsiye edilir.
Adınız:
RP Puanınız:
Ne tür bir cadısınız?: (Çıkarları uğruna çalışan, adalet arayan vesaire...)
* Konsey başkanı olmak istiyorsanız puanınız 90 ve üzeri olmak zorunda.
*Selena tipindeki cadıları kabul etmiyorum arkadaşlar. Ya saf kötü olacaksınız ya da nötr. Büyüler de Sabrina'da olduğu gibi burun kaş göz kıvırıp yapılmıyor, yüksek seviyeden bir iblis için ayin düzenleniyor.
Adınız:
RP Puanınız:
Ne tür bir cadısınız?: (Çıkarları uğruna çalışan, adalet arayan vesaire...)
* Konsey başkanı olmak istiyorsanız puanınız 90 ve üzeri olmak zorunda.
*Selena tipindeki cadıları kabul etmiyorum arkadaşlar. Ya saf kötü olacaksınız ya da nötr. Büyüler de Sabrina'da olduğu gibi burun kaş göz kıvırıp yapılmıyor, yüksek seviyeden bir iblis için ayin düzenleniyor.
En son Victoria Huffington tarafından Ptsi Ara. 06, 2010 12:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Cadı Alımları
Rabel Xyre
Artık ne verdiysen be hacı - Attım rp´mi-
Kötülük yapmaktan zevk alıyorum. Entrikalar kurup, bunların içine düşen yemlerimi seyredik; kahkahalarla gülüyorum. Nasıl ama?
DipNot: Abi alttaki yazına öldüm geberdim ya
Artık ne verdiysen be hacı - Attım rp´mi-
Kötülük yapmaktan zevk alıyorum. Entrikalar kurup, bunların içine düşen yemlerimi seyredik; kahkahalarla gülüyorum. Nasıl ama?
DipNot: Abi alttaki yazına öldüm geberdim ya
Rabel Xyre- Cadı
Adınız: Scarlett Nora Oldwin (isim değiştireceğim.)
RP Puanınız: 88
Ne tür bir cadısınız?: Scarlett her zaman çıkarları uğruna yolunu belirlemiştir. Onun için iyi yada kötü diye bir kavram yoktur, yaşam da yalnız kendi menfaati önce gelir.
RP Puanınız: 88
Ne tür bir cadısınız?: Scarlett her zaman çıkarları uğruna yolunu belirlemiştir. Onun için iyi yada kötü diye bir kavram yoktur, yaşam da yalnız kendi menfaati önce gelir.
Scarlett Nora Oldwin- Cadı
Onaylandı ^^ Rütbe resmindeki sorunu kişisel algılamamanı rica edeceğim; link ölmüş ve yedeklemeyi de unutmuşum.
Adınız: Bendis Reneé Oktavianus
RP Puanınız: 87
Ne tür bir cadısınız?: Her şeyden herkesten nefret ediyorum. Çıkarlarım uğruna birileriyle işbirliği yapıyorum. Kendimi hep yükseklerde görüyorum falan..
RP Puanınız: 87
Ne tür bir cadısınız?: Her şeyden herkesten nefret ediyorum. Çıkarlarım uğruna birileriyle işbirliği yapıyorum. Kendimi hep yükseklerde görüyorum falan..
Bendis Reneé Oktavianus- Cadı
Adınız: Opélia Ryan
RP Puanınız:72
Ne tür bir cadısınız?: Çıkarları onun herşeydir. İnsanlara işkence etmekten zevk alan bir kadın. Entikalar, tuzaklar ve küçük insan yemler. Hayat hiç bu kadar güzel olmamıştır herhalde.
RP Puanınız:72
Ne tür bir cadısınız?: Çıkarları onun herşeydir. İnsanlara işkence etmekten zevk alan bir kadın. Entikalar, tuzaklar ve küçük insan yemler. Hayat hiç bu kadar güzel olmamıştır herhalde.
Opélia Ryan- Cadı
Onaylandı.
A. Eleanor Hathaway- Yönetici ~ Hayalet
1 sayfadaki 1 sayfası